Apps logo

Apputvikling

Utvikling av apper er et fagområde i konstant endring. Mulighetene blir flere både med tanke på innhold og produksjonsprosess. Når vi utvikler apper bruker vi blant annet rammeverket Xamarin, som gir “native crossplatform” støtte for iOS, Android og Windows Phone. Våre kloke hoder har lang erfaring med interaktivitet, systemutvikling og software design. Dette gjør at vi ser løsningen din med “vidvinkel”, og du som kunde får tilgang til en bredere kompetansebase.

Illustrasjon av utviklingsprosess på mobil.

Utvikling av pilot og prototype

Idéstadiet er viktig for oss, og det preges i stor grad av kreativitet. Vi er ikke redde for å tenke utenfor boksen. Vårt mål er at du som kunde får noe nytt og spennende, ikke en kopi av et allerede eksisterende produkt.

Illustrasjon av dCare systemet på Ipad
Nettportal logo

Vi er gode på nettportaler og tyngre nettsider

Vårt team er flinke til å finne effektive løsninger når vi skal bygge større nettprosjekter. Teamet består av designere, interaksjonsdesignere og utviklere med lang erfaring. Vi analyserer alle ledd og jobber tett med kunden for å finne løsningene som gir “det lille ekstra”. Målet er rett løsning for hvert enkelt prosjekt.

Programvare logo

Programvare som gjør dagen enklere

Har du hørt betegnelsen “tingenes internett” (“Internet of Things”)? Det er intelligente systemer som ikke bare kommuniserer med oss som brukere, men også med hverandre, for å gjøre hverdagen vår enklere. Frister det å parkere bilen og så bare gå, uten å måtte fikle med parkometre i tjue minus? Hva med et interaktivt bord i butikken som gir deg brukeranmeldelser, spesifikasjoner og lagerbeholdning for varene du plasserer på det? Dette er noen av løsningene som er på vei inn i hverdagen vår.

Bilde som viser visual conrol system på ipad og en skadet bil.Bilde som viser me and my car appen på mobil.