Kvalitet og bred kunnskap

Konsulentene våre har bred bransjeerfaring, med fagområder som datasikkerhet, nettbutikker, markedsføringssystemer, finansapplikasjoner, digital-TV og spill. De leverer ekspertise innen rådgivning, prosjektstyring, programvarearkitektur, utvikling, opplæring og support.

Runestones verktøykasse er stor, og i denne finner man teknologi som: .NET, C#, EPiServer, Visual Studio, Azure, Xamarin, JavaScript, HTML5, CSS3, PHP, WordPress, Umbraco, C/C++, Scrum og Git, for å nevne noe.

Typer tjenester

Ikon av en persjon og et tannhjul som illustrerer en konsulent.

Konsulent ute hos kunde

Utleie der våre konsulenter sitter hos kunden og gir bistand og spesialkompetanse som en integrert del av deres team.

Ikon av mennesker som samarbeider bak en datamaskin.

Systemleveranser for kunde

Systemleveranser der Runestone Interactive bemanner og utvikler løsninger etter kundens ønsker.

Icon av hoder med puslespillbrikke som illustrerer at vi setter sammen totale løsninger.

Totalleveranser

Totalleveranser der vi tar forvaltningsansvar for hele systemet. Vi kommer med råd, planlegger, utvikler, drifter og gir support.

Referanser

IT løsninger for Porsgrunn Kommune

Portal for formidling av frivillig arbeid Å hjelpe andre er ett ønske mange har. Frivilligheten i Norge drives av frivilligsentraler i hele landet. Frivillighetssentralene finansieres av kommunale midler. Nøkkelinformasjon Kunde: Porsgrunn [...]

Noen av våre fagområder

Bilde av et mystisk ansikt som illustrerer AI teknologi.

Maskinlæring og kunstig intelligens

Vi har solid forståelse av maskinlæring og kunstig intelligens. Vi har i en årrekke levert undervisning og faglig ansvar på svært høyt nivå til en av IT høyskolene i Oslo, de siste årene med fokus på intelligente systemer.

Blant annet leverer Runestone Interactive et maskinlæringskurs der deltakerne blant annet lærer å bygge sine egne bildegjenkjenningssystemer.
I dette kurset inngår nødvendig kunnskap om både programmering (Python) og AI-teknologi (kunstige nevrale nettverk og andre moderne modeller for maskinlæring).

Bilde som inneholder logoene til WordPress, Umbraco, Episerver og Contentful

Content management systems

Runestone leverer webløsninger på flere plattformer, da vi tror på å velge riktig verktøy til jobben. Vi benytter hovedsakelig EPiServer, WordPressUmbraco og ContentFul. På disse plattformene har vi levert webløsninger til større og mindre kunder i bransjer som hotell, offentlig, energi, foreninger og forbund, m.m.

Bilde av en mann som holder en tablet

Skreddersydde applikasjoner

Vi har lang erfaring med skreddersydde applikasjoner og å løse utfordringer der behovene ikke dekkes av standardpakkene. Ofte trengs omfattende løsninger som er essensielle for kundene og deres daglige drift, og som skal brukes av personer med lang erfaring innen sitt fagområde. Våre konsulenter har bred fagkunnskap og har vært innom en rekke fagområder. Dette gjør at de fort setter seg inn i kundens behov og kan snakke “kundens språk”.

Teknologien er verktøyet for å lage de gode løsningene, og valg av riktig teknologi er derfor viktig for at løsningen skal bli solid og løse kundens behov på best mulig måte. Våre konsulenter har jobbet med mange teknologier på mange løsninger og vet hva som virker og hva som ikke virker i den virkelige verden. Løsninger for bank, finans, varehandel og analyse, for store og små kunder, er noe av den erfaringen vi tar med oss for å skape dine skreddersydde applikasjoner.

Noen av vektøyene våre