Hva kan vi hjelpe deg med?

Tomas Sandnes
Tomas SandnesDaglig leder
Mobil: 922 09 394

Tomas har erfaring som konsulent, programmerer, foreleser og daglig leder. Han har gjort oppdrag for både store ASA (som Hydro og Norman) og små firmaer. Tomas har erfaring fra et bredt spekter av fagområder, som: apps, webløsninger, markedsføringssystemer, finans & børs applikasjoner og IT sikkerhet.

Ståle Lund-Andersen
Ståle Lund-AndersenSeniorrådgiver
Mobil: 464 25 939

Ståle har lang fartstid fra IT bransjen og har jobbet i store konsulenthus samt små og mellomstore bedrifter, både på kunde og leverandørsiden. Han har jobbet med interndrift, prosjektansvar og rådgivning innenfor digitalisering og implementasjon av store IT prosjekter.

Frank Johansen
Frank JohansenKreativ leder
Mobil: 930 03 272

Frank har jobbet med både store og små kunder, og levert alt fra landsdekkende annonsekampanjer til firmaprofilering og reklameprodukter. Idéutvikling og markedskampanjer er hans sterkeste sider. Frank har opparbeidet seg stor kompetanse innen webdesign, apps, firmaprofilering, reklame og ikke minst idé og produktskapning.

Chester Laquian
Chester LaquianVisuelt ansvarlig
Mobil: 900 27 115

Chester har 25 års erfaring med visualisering, animasjon og 3D grafikk. Han har jobbet for en rekke bransjer, fra offshore til dataspill og film. Felles er behovet for visuelle opplevelser av toppklasse. Svært mange av kundene kommer tilbake og benytter Chester om igjen.

Anders Stensaas
Anders StensaasSeniorutvikler
Mobil: 901 97 745

Anders har bransjeerfaring innen hotell, retail og utdanning. Han trives best med programmering, men har også øyne for andre viktige prosesser innen gjennomføring av et softwareprosjekt. Eksempler er utrullingsverktøy, prosjektmetodikk, arkitektur, testing og best-practices rundt utvikling.

Bendik Aune
Bendik AuneSeniorutvikler
Mobil: 476 65 132

Bendik har erfaring som konsulent innen programvareutvikling og har jobbet mye med både front-end og back-end, men også programvarearkitektur. Selv om Bendik er komfortabel i hele utviklingsstacken er det med arkitektur og integrasjon han trives best.

Xiaozhou Zhang
Xiaozhou ZhangSeniorutvikler
Mobil: 922 91 386

Zhang har mange års erfaring med back-end utvikling og er dyktig i alle faser av programvareutvikling. Han har vært med i utviklingen av forretningsplaner, kravspesifikasjoner, brukerdokumentasjon og automatisk regresjonstesting. Zhang har også lang erfaring med bruk av agile metoder.

Alexander Hagen
Alexander HagenInteraksjonsdesigner
Mobil: 924 93 756

Alexander jobber med front-end utvikling og interaksjonsdesign av apper, hjemmesider, nettbutikker og andre løsninger der det er fokus på gode brukeropplevelser. Faglig har han en 3-årig bachelor utdannelse i informatikk, med spesialisering i interaktivt design, fra Westerdals i bunn.

Tomas Ruud
Tomas RuudUtvikler
Mobil: 902 01 021

Tomas trives godt med programmering, men jobber gjerne også på andre områder, som webutvikling og grafisk design. Tomas har gjort oppdrag for både store og små bedrifter, primært med utvikling av nettbutikker, hjemmesider, intranett og softwareløsninger.

Birk Ottesen
Birk OttesenUtvikler (deltid)
Mobil: 977 99 552

Birk er ekspert på Unity og C# programmering innen 3D visualisering og gamification. I tillegg har han solid kompetanse innen kunstig intelligens og maskinlæring, samt generelt innen systemprogramering.

Torstein Alvern
Torstein AlvernUtvikler (deltid)
Mobil: 976 03 700

Torstein trives best med programmering som omfatter 3D, AR, MR og VR . Han er best i C#, men behersker også C/C++, og Java. Spesielt glad er han i å jobbe med interaktive produkter hvor man får kundens oppmerksomhet.
Torstein har også et godt øye for estestikk og design og bidrar mer enn gjerne i denne delen av arbeidet.

Rune Johnsrud
Rune JohnsrudUtvikler (deltid)
Mobil: 995 81 618

Rune har over 20 års praktisk erfaring og dyptgående kunnskap innenfor IT med hovedfokus på programmering og produkutvikling, design og informasjons-strukturering, undervisning, analyse og research, dokumentasjon, produktansvar og prosjektledelse.